måndag 10 oktober 2011

"At least you tried"

Hallå, hej! Marre här igen, tillbaka efter en helg på Gili Trawangan.

Min helg har varit helt underbar, som alltid på Gili I guess. Fina solnedgångar, snorkling, god mat, kanon sällskap (mamma och syster). Lätt bästa födelsedagspresenten ever. (TACK MAMMA!!!!) Vet inte vad mer jag kan säga, Gili är seriöst svårt att beskriva med ord har jag insett. Så får bli ett par bilder istället.

Mamma och Ele har det bra i solnedgången.


Strand.

Jag hoppar (vi gillar att ta såna bilder...)

Onsdagen innan vi skulle dra till Gili var jag ute i Kuta med Sandra och Robert (två från klassen). Grabbarna vågade inte följa med. Vi har bott i den här villan bra länge nu och dom har fortfarande inte haft bollarna för att sätta sig på moppen och brumma till Kuta, vilket är 10ggr lättare än att köra till skolan som vi gör varje dag. Haha. Det var en sjukt trevlig kväll iaf. Först käkade vi på nightmarket, sen spelade vi biljard, efter det drog vi till Sky Garden där jag träffade två trevliga smålänningar att prata med, och så var det Free flow på alkohol en timme. Inte fy skam.


Sandra och Robert har taktiksnack, eller nåt.

Hoppas den här bilden ger illusionen av att jag är grym på biljard.

Men nu är man tillbaka i verkligheten och det är veckan innan Mid term tests. Våra kära (Läs: hemska) lärare ville förbereda oss på kommande vecka, vilket visserligen är sjukt bra, men det blev en tuff första lektion. Jag vet inte varför, men vår kvinnliga lärare i Bahasa Indonesia verkar seriöst ha nåt problem med mig. Efter test-testet så skulle vi gå igenom våra svar. Jag skulle läsa upp vilka ord som skulle vara under kategorin Kläder. Även fast svaren nu var uppskrivna på tavlan (lätt att efterhandsfuska) så var jag ärlig och läste upp mina 4 ord av 6 som jag stolt hittat. Då tittar hon på mig lite medlidande och säger "At least you tried", och gick vidare. Wait... WHAT?
Nästa lektion var turism. Men vart var läraren? Fanns endast ett meddelande om att vi skulle ta ett prov och sen lämna in det när vi var klara. Fortfarande ingen lärare i sikte när vi drog...

1 kommentar:

  1. Angående att vi inte följde med till kuta var detta: Det kostar pengar. http://www.youtube.com/watch?v=AvE7fCZWxmQ

    SvaraRadera