onsdag 19 oktober 2011

Tacos, Tats & Tits!

Hallå hallå! Niklas här!

Nu gick du i fällan din rackare. Tack vare rubriken så klickade du in dig här i tron om att få se lite schysta tuttar, pervo! Det kommer du visserligen att få se, men de tits som jag tänkte visa upp är mina egna tits, eller på finsvenska; manboobs!

Och där försvann 75% av läsarna i panik. Ni som är kvar, enjoy!

Som ni vet så är det Tacos and Tats Tuesday här varje tisdag på ett ställe som heter Deus ex Machina, en riktigt skön, något dyr dock, restaurang/pub/surfarhak, ägd av en trevlig sushikock från Kalifornien. Varje tisdag är vi där och äter tacos och får gratis tatueringar. Hittils är det Fredrik som varit modigast och redan fixat 3 st på sitt ena ben, men nu var det min tur! Eftersom det är gratis så har dom vissa begränsningar, t.ex. så får det ta max 30 minuter. Därför tog min 2 sittningar att göra, då den var lite större än Fredriks bambihuvud, trollface och arctic cat logga. Men nu är den klar, X antal buckets of beer (6 öl i en ishink), frusna margaritas och tacos senare!

Patrik var lite uttråkad tidigt på kvällen

Margaritas! Ett bra sätt att stålsätta sig!

En smärtsam njutning?
Jag tvivlar på att svenska hälsomyndigheten skulle godkänna detta hemma i Sverige.
Närbild så man ser den lilla krabaten, dock lite svullen och insmord med nån kletig kräm,
samt lite torkat blod, mysigt!
Här ser man lite bättre hur stor den är och vart den sitter

Fredrik passade även på att lägga till en trofésköld bakom Bambis huvud,
rådjurstackarn  är tydligen skjuten och upphängd som en trofé...
Så nu är det klart, för evigt skall dessa skapelser pryda våra redan vackra kroppar! Frågan är bara om dom blir ensamma, eller får sällskap nästa tisdag ;)

Godnatt! //Niklas

1 kommentar: