lördag 20 augusti 2011

One night in Bali

Ankomsten till vårat hotell gick bra. Dock så var det totalt kallabalik på flygplatsen för att få tag på en taxi.Folk slet i en och ville att man skulle åka med just dom. Efter mycket prutande och tjurande lyckades vi få tag på en stor svart-taxi. Lurade blev vi garanterade, 150 000rph (ca 120kr.)

Resan till hotellet var en upplevelse. Mopeder, bilar, cyklar och lastbilar kör kors och tvärs på gatorna. Här verkar dom leva efter mottot: "Kör först och tänk sen". Vi har fortfarande inte förstått om det är höger eller vänstertrafik. Men det lutar åt att dom utnyttjar någon typ av "Centertrafik". Men det verkar också vara okej att köra på trottoaren om du känner för det.

Koas i trafiken på Bali.

På kvällen efter ankomst bestämde vi oss för att ta några öl på balkongen på hotellet detta slutade med att grannen till höger blev less, då vi tydligen förde lite för mycket liv. Han ville tydligen sova...
8
Runt kl 02.00, lagom rund under fötterna. Bestämde Jag(Patrik)och Fredrik oss för att utforska bakgatorna runt hotellet. Såg väldigt sunkigt ut, med lösdrivande hunder, kassa vägar och skumma individer. Slutade med att vi hittade ett matställe där vi beställde en Nasi Goreng var för 8000rph st (ca 6.50kr )och vart inbjudna att spela Fifa 2008 med en balinese. Tror han kunde två engelska ord, Sweden och I Win.

Billigt. Nasi Goreng 6.50kr st.

Utsikten från hotellet. Slänger enbart upp den för att jävlas.


/Patrik

2 kommentarer:

  1. haha, centertrafik är det garanterat!

    SvaraRadera
  2. Det var tre ord... :-P
    /Freddes moster, tillika lärare i Sv o Eng

    SvaraRadera