måndag 17 oktober 2011

"Can I suck you?"

Hallå Patrik här!
Vårat internet har varit lite si och så de senaste dagarna. Så där av få blogginlägg. Tror att det måste varit något med jordbävningen som gjort att tele-nätet här på Bali funkar lite så där. Stämningen i villan har en tendens att bli lite bitter varje gång nätet går ner. Jag tror vi har ett internetberoende...

Lördagen spenderades inne i Kuta på någon slags karneval, då vårat internet hade varit nere hela dagen kändes detta som ett bra alternativ. Kuta Karnevalen kan enkelt sammanfattas att ölen var billig och maten dyr. Inte särskillt mycket att se förutom mat, öltält, fulla Australienare och Asiater. Fattade aldrig riktigt grejen med hela eventet. Det slutade alla fall med mat och ett par öl på stranden.

Karnevalen i Kuta
Genom att vi körde vesporna in till kuta kände jag och Niklas att det nog var smartast att ta in på ett hotell. Vi vill inte köra hem full efter en utekväll och att skaffa taxi på natten kan vara ett jäkla bök. (Sist vi var ute i Kuta tog taxi färdenstrax över 2 timmar och kostade mer än ett enklare hotellrum.) Tror jag och Niklas lyckades hitta det sunkigaste hotellrummet i hela kuta. Såg ut som något från en sydamerikansk fängelsedukumentär.

Våran trevliga hotelltoa...
Dörren strax utanför vårat hotellrum.
Lite senare beslutade Jag, Niklas, Marre och hennes syster att vi skulle besöka barerna och klubbarna i Kuta. Planen var helt enkelt att dricka så billigt som möjlig. Vilket vi lyckades ovanligt bra med. Det här med att barerna delar ut fria drinkar under vissa klockslag är utmärkt för plånboken.

Jag och Marre dricker öl på någon bakgata.
Så tar vi och avslutar inlägget med det vi här här för att göra, nämligen att plugga.
Den här veckan har vi det beryktade midterm testen. Det betyder att vi under denna vecka har prov i samtliga 6 ämnen vi läser. Mycket att hålla koll på.
Lite ovant, då man i Sverige bara läser en kurs åt gången. Så idag avverkade vi prov i Bahasa Indonesia samt Toursim Management. Har kommit fram till att det här med språk inte är min grej,  jäkla mumbo jumbo!. Men förhoppningsvis gick det vägen.

Ni får ursäkta dom dåliga iphonebilder, men det var allt jag förtillfället hade att tillgå.

/Patrik

Extra inlägg av Niklas:
Patrik skrev detta inlägg, sen gick han upp i sin mörka grotta till rum, där han tillbringar dagar och nätter som en fladdermus med spetälska. Jag kände mig tvungen att göra denna lilla sneaky-sneaky uppdatering av hans inlägg. Han glömde nämligen utelämna några viktiga händelser från lördagskvällen. Jag vet inte om det är för att han skäms eller bara ville ha det för sig själv, men här är iallafall vad som hände.

Vi gick på någon liten bakgata i Kuta på jakt efter den gyllene lilla baren Green Box. Och när man vandrar i dessa områden så brukar man bli erbjuden att köpa både det ena och det andra, på bara 5 minuter så blev vi erbjudna att köpa både cannabis och amfetamin, något som skulle ha gett trevliga fängelsestraff på sisådär 50 år. Vi tackade artigt nej. Sedan kom ett erbjudande som var av lite annan karaktär, en kille rullar upp brevid oss på motorcykel och frågar lite försiktigt till Patrik; "Can I suck you?". Wtf?! Patrik tackade artigt nej.

Senare inne på Sky Garden så kom det en kille och ruffsade Patrik i håret sådär som bara damer med förnamnet "Tant" gör. Och så sa han "How are you?" innan han nöp Patrik i stjärten och skuttade vidare in i dansvimlet.

Behöver jag säga att Patrik hade skaffat sig en bögstämpel?

Någon skum dörr vi hittade inne i Kuta.
Slutligen sen, runt 5 på morgonen satt vi och diskuterade med 4-5 australienare i hotellobbyn. Helt plötsligt fick dom för sig att dom skulle gå och ha en orgie. Jag tror dom hade några tjejer som skulle vara med också, annars vore det ännu mer creepy. Dom frågade om vi skulle hänga med, lika vardagligt som om det gällde en kopp kaffe.

Vi tackade artigt nej.

//Niklas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar